Home » Beheer » Leegstands beheer

Leegstands beheer

Leegstandsbeheer is altijd maatwerk. Tijdelijk beheer van vastgoed vraagt om duidelijkheid, gedegen advies en snelle beslissingen. De persoonlijke aanpak van Dito Vastgoed Beheer geeft u waardevolle voordelen.

Wij staan garant voor  heldere afspraken, daadkrachtig optreden en vakkundige consulten, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van kostenbesparing en lastenverlichting. Of u nu eigenaar bent of namens een eigenaar optreedt: wij gaan direct voor u aan het werk. Bij ons is uw vastgoed geen dag onbeheerd!

Waarom beheren wij leegstaande objecten?

Wij beheren leegstaand vastgoed voor onze opdrachtgevers om naast inkomsten te genereren de waardevermindering van gebouwen tegen te gaan. Het risico op waardevermindering ligt op de loer door:

  • gebrekkig onderhoud;
  • vandalisme;
  • brandstichting;
  • kraken;
  • een onprettige sfeer;
  • een negatieve indruk.

Hoe werken wij?

Wij beheren gebouwen, doen het onderhoud en brengen er tijdelijke bewoners en/of ondernemers in onder. U betaalt hiervoor alleen de kosten die we maken om het gebouw gebruiksklaar te maken. Uiteraard doen we dit in overleg met u.

U krijgt altijd een maatwerkadvies en oplossing van ons. Ieder gebouw is immers uniek. Onze adviezen zijn er altijd op gericht leegstandrisico’s te verminderen en inkomsten te genereren uit uw leegstaande vastgoed.

Onze opdrachtgevers waarderen deze aanpak, wat resulteert in langdurige samenwerking.

Wilt u meer weten? Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak op: 0481-43 47 54