Home » Renovatie

Renovatie is een bouwproject

Vrijwel elk gebouw krijgt elke 15 à 25 jaar met een renovatie te maken. Een renovatieproject is feitelijk een gewoon bouwproject, waarvoor huisvestingsadvies, bouwmanagement en bouwkostenmanagement nodig is. Tijdens de renovatie blijft het gebouw vaak in gebruik. Dat maakt renovatieprojecten bijzonder; het stelt extra hoge eisen aan de communicatie en vraagt om maatregelen ter voorkoming van overlast. Het is verstandig het renovatieplan en het meerjarenonderhoudsplan goed op elkaar af te stemmen, om kapitaalvernietiging te voorkomen.

Bij elke renovatie bepalen we eerst met behulp van een technische opname de startsituatie. Afhankelijk van de omvang van het renovatieproject stellen we vervolgens een ontwerpteam samen of verzorgen we al het tekenwerk en de engineering.

Dito Vastgoed beheer levert een complete projectvoorbereiding en begeleiding voor renovatieprojecten, inclusief de beheersing van het meer- en minderwerk. De renovatie van uw gebouw is bij ons in deskundige handen.

Enkele voorbeelden

Bij ons kunt u terecht voor alle verbouwings- en renovatie wensen in en rondom uw huis of bedrijfspand. Alle opdrachten worden nauwkeurig, professioneel en vakkundig uitgevoerd. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw opdrachten en nemen wij uw zorg uit handen.

  • Persoonlijke service;
  • Transparant en open communicatie;
  • Advies op uw locatie;
  • Uitstekende nazorg na oplevering;
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wilt u geheel vrijblijvend een keer met ons sparren voor de mogelijkheden van uw bedrijfspand en/of woning?
Belt u dan met ons kantoor voor het maken van een afspraak: 0481 – 43 47 54