Home » Bedrijfsobjecten » Einsteinweg 11 1e etage, Elst

Einsteinweg 11 1e etage, Elst

Status Beschikbaar per direct
Prijs Prijs op aanvraag
Locatie

Centraal gelegen op bedrijfsterrein “De Aam” in het centrum van het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) met een snelle verbinding naar de A-50 en A-15. De op- en afrit van de A15 en de A325 zijn nabij gelegen. Op loopafstand is zowel het treinstation als de bushalte te bereiken.

Omschrijving

Turn key drie kantoorruimten op de eerste etage van ca. 22 m2 – 21 m2 – 21,5 m2 van totaal ca. 64,5 m2 met gedeelde faciliteiten van keuken en toilet. De ruimte is vanaf 43m2 te huur.

Oppervlakte

Deze kantoorruimten worden, met goedkeuring eigenaar als onderhuur aangeboden met gezamenlijk gebruik van keuken en toilet. .

Voorzieningen

Kantoorruimten: Airco d.m.v. plafondunits, energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, kabelgoten voor datavoorzieningen en telefonie, HR+ isolatieglas met kant/kiep mechanisme, zonverduisterende raam- jaloezieën, akoestisch gedempte vloertegels (verwarming via CV radiatoren, luchtventilatie systeem , toilet met fontein.

Keuken: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, hoogglans keuken met inbouw apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, akoestisch gedempt tapijt, verwarming via CV radiatoren.

Parkeergelegenheid: Voldoende parkeerplekken op eigen terrein.

Status onderhoud Uitstekend. Pand is geheel gerenoveerd in 1e kwartaal 2016. Is uw interesse gewekt? Bel dan met 0481-43 47 54
Aanvaarding Beschikbaar per direct
Type turn key kantoorruimten
Huurtermijn In overleg flexibel mogelijk
Huurprijs Prijs op aanvraag