Home » Bedrijfsobjecten » Einsteinweg 11 1e etage, Elst

Einsteinweg 11 1e etage, Elst

Status Verhuurd
Prijs Huurprijs op aanvraag.
Locatie

Centraal gelegen op bedrijfsterrein “De Aam” in het centrum van het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) met een snelle verbinding naar de A-50 en A-15. De op- en afrit van de A15 en de A325 zijn nabij gelegen. Op loopafstand is zowel het treinstation als de bushalte te bereiken.

Omschrijving

Turn key  kantoorruimten incl. airco op de eerste etage van ca. 90m2

Oppervlakte

Deze kantoorruimten worden, met goedkeuring eigenaar als onderhuur aangeboden met gezamenlijk gebruik van keuken en toilet. .

Voorzieningen

Kantoorruimten: Airco d.m.v. plafondunits, energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, kabelgoten voor datavoorzieningen en telefonie, HR+ isolatieglas met kant/kiep mechanisme, zonverduisterende raam- jaloezieën, akoestisch gedempte vloertegels (verwarming via CV radiatoren, luchtventilatie systeem , toilet met fontein.

Keuken: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, hoogglans keuken met inbouw apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, akoestisch gedempt tapijt, verwarming via CV radiatoren.

Parkeergelegenheid: Voldoende parkeerplekken op eigen terrein.

Status onderhoud Uitstekend. Pand is geheel gerenoveerd in 1e kwartaal 2016. Is uw interesse gewekt? Bel dan met 0481-43 47 54
Type Turn key kantoorruimten
Aanvaarding Verhuurd
Huurtermijn In overleg flexibel mogelijk.
Huurprijs Huurprijs op aanvraag.
Zekerheidstelling Ter grootte van een driemaandelijkse betaalverplichting.