Home » Bedrijfsobjecten » Newtonweg 17, Elst

Newtonweg 17, Elst

Status Verhuurd
Prijs Huurprijs in overleg
Locatie

Centraal gelegen op bedrijfsterrein “De Aam” in het centrum van het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) met een snelle verbinding naar de A-50 en A-15. De op- en afrit van de A15 en de A325 zijn nabij gelegen. Op loopafstand is zowel het treinstation als de bushalte te bereiken.

Omschrijving

Bedrijfshal met kantoor, entresol, keuken en toilet. Deze unit wordt medio 2019 helemaal gerenoveerd. Huurder heeft inspraak in gewenste opleveringsniveau.

Oppervlakte

Bedrijfshal met overheaddeur (totaal  ca.290 m²) , begane grond kantoorruimten met entreeruimte, keuken en toilet ca. 60 m2 en mogelijkheid van ca. 60 m2 op eerste etage.

Voorzieningen

Bedrijfshal: gestorte betonnen vloer met vloercoating, overheaddeur 4.00 breed en 4.50 hoog, TL-verlichting, entresolvloer, wasgelegenheid, stroomvoorziening 3 x 63 ampère, krachtstroom aansluitingen van 16 ampère, heteluchtverwarming d.m.v. heater.

Kantoorruimten: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, kabelgoten voor datavoorzieningen en telefonie, HR+ isolatieglas met kant/kiep mechanisme, raam- jaloezieën, houtlook vloertegels, verwarming via CV radiatoren, luchtbehandeling systeem , toilet met fontein.

Keuken/kantine: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, hoogglans keuken met inbouw apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetron, verwarming via CV radiatoren.

Parkeergelegenheid: Voldoende eigen parkeerplekken op eigen terrein.

Status onderhoud Uitstekend. Is uw interesse gewekt? Vraag dan de uitgebreide projectinformatie aan via: info@ditovastgoed.nl
Type Bedrijfsruimte met kantoor
Aanvaarding Verhuurd
Huurtermijn in overleg
Huurprijs Huurprijs in overleg