Home » Bedrijfsobjecten » Newtonweg 21, Elst

Newtonweg 21, Elst

Status Verhuurd
Prijs Huurprijs op aanvraag
Locatie

Centraal gelegen op bedrijfsterrein “De Aam” in het centrum van het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) met een snelle verbinding naar de A-50 en A-15. De op- en afrit van de A15 en de A325 zijn nabij gelegen. Op loopafstand is zowel het treinstation als de bushalte te bereiken.

Omschrijving

Bedrijfscomplex (totaal ca 300 m² BVO incl. entresol)

Oppervlakte

Bedrijfshal met overheaddeur, showroom met aangrenzende kantoorruimte, entree, kantoorruimte met keuken, toilet begane grond, entresol.

Voorzieningen

Bedrijfshal: gestorte betonnen vloer met coating, overheaddeur 4.00 breed en 4.50 hoog, TL-verlichting, entresolvloer, wasgelegenheid, stroomvoorziening 3 x 25 ampère, 1 krachtstroom aansluiting van 16 ampère, heteluchtverwarming d.m.v. heater

Kantoorruimten: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, kabelgoten voor datavoorzieningen en telefonie, HR+ isolatieglas met kant/kiep mechanisme, raam- jaloezieën, akoestische vloertegels (antraciet), verwarming via CV radiatoren, luchtbehandeling systeem , toilet met fontein.

Keuken/kantine: Energiezuinige verlichting met sensoren, systeemplafond, hoogglans keuken met inbouw apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetron, akoestisch gedempte vloertegels (antraciet), verwarming via CV radiatoren.

Voldoende eigen parkeerplekken op eigen terrein.

Status onderhoud Uitstekend. Pand is binnen en buiten geheel gerenoveerd. Is uw interesse gewekt? Vraag dan de uitgebreide projectinformatie aan via: info@ditovastgoed.nl
Type Opslagruimte/showroom met kantoor
Aanvaarding Verhuurd
Huurtermijn In overleg
Huurprijs Huurprijs op aanvraag